Placki smażone z morelami i brzoskwiniami
Placki smażone z morelami i brzoskwiniami to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. 99 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Brandowane Placki Morelowo-Brzoskwiniowe, Placki Brzoskwiniowe (Smażone), oraz Słodkie I Pikantne Smażone Placki Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby skorupa: w dużej misce, wymieszać mąkę i sól.
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina będzie krucha.
Wymieszać z mlekiem i mieszać, aż ciasto uformuje kulkę.
Rozwałkuj ciasto i pokrój na 18 6-calowych kółek. Odstawić.
Aby nadzienie: w dużym rondlu połącz morele, brzoskwinie i cukier.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć owoce. Przykryj patelnię i gotuj na małym ogniu, aż owoce się rozpadną.
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie, aż woda odparuje.
Umieść olej lub skracanie w małej patelni o wysokich bokach.
Miejsce na średnim ogniu. Łyżka równych ilości nadzienia do każdego okręgu ciasta i złożyć na pół. Pieczemy ciasto widelcem zanurzonym w zimnej wodzie.
Smażyć kilka placków na raz na gorącym oleju, brązowiejąc z obu stron.
Ciasto osuszyć na papierowych ręcznikach.