Placki piernikowe z lukrem cytrynowo-serowym
Need a deser wegetariański? Piernikowe kwadraty z lukrem cytrynowo-twarogowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 734 kalorie, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Babeczki piernikowe z lukrem cytrynowym, Batoniki piernikowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto piernikowe z lukrem twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników. Odstawić.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukry, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodać jajko, ubijając do wymieszania. Zmniejsz prędkość do niskiej; stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, ubijając tylko do wymieszania.
Dodać melasę i mleko, ubijając aż do wymieszania.
Rozłóż ciasto na lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Posmarować lukrem cytrynowo-serowym.
W razie potrzeby udekoruj startą skórką cytryny.
Wytnij każdy pręt na pół, tworząc w razie potrzeby 2 Trójkąty.
Uwaga: matowe pręty mogą być przechowywane w szczelnym pojemniku w lodówce 5 do 7 dni. Jeśli zdecydujesz się zamrozić te pręty, nie zamrażaj ich przed zamrożeniem.
Dodaj lukier do częściowo rozmrożonych prętów, a następnie pokrój w kształty.