Placki Kukurydziane
Placki kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Brzoskwinie z płatkami kukurydzianymi, Placki Kukurydziane Brzoskwiniowe, oraz Migdałowo-kukurydziane ciastka Truskawkowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym. Mieszanka proces 20 sekund lub aż mieszanina przypomina gruboziarnisty piasek.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Ubij razem jajko i śmietanę; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do czasu zwilżenia suchych składników i utworzenia ciasta.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 3 do 4 razy.
Ciasto przełożyć na lekko wysmarowaną blachę do pieczenia. Poklepać lub rozwałkować ciasto w 6-calowe koło.
Pokroić na 6 klinów; delikatnie oddzielić kliny o 1 cal.
Blaty z roztopionym masłem.
Posypać 1 1/2 łyżeczki. cukier.
Piec w temperaturze 425 przez 18 do 23 minut lub do złotego i jędrnego w dotyku.