Placek Ziemniaczany
Przepis słodki placek ziemniaczany może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1470 kalorii. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, pekany, żółtka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Gulasz z słodkich ziemniaków i kiełbasy: koniec głodu na świecie jeden słodki ziemniak na raz, oraz słodkie ziemniaki Tikki, placki z słodkich ziemniaków / navratri s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w kostkach do kosza na parowiec i umieść kosz na parowiec w dużym garnku z gotującą się wodą, która jest nie bliżej niż 2 cale od dna kosza. Pozostawić na parze przez 20 minut lub do ziemniaków są przetargu widłowego. Mash z masher ziemniaków i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Słodkie ziemniaki umieść w misce miksera stojącego i ubijaj za pomocą uchwytu do wiosła.
Dodać jogurt, brązowy cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, żółtka i sól, do smaku, i ubić, aż dobrze połączone.
Wlej to ciasto do skorupy ciasta i umieść na patelni z prześcieradłami.
Na wierzch posypać orzechami pekan i skropić syropem klonowym.
Piec przez 50 do 55 minut lub aż krem osiągnie 165 do 180 stopni.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Przechowywać w lodówce po schłodzeniu.