Placek Z Serem Czarny Las
Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 131 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka chłodnej bitej polewy, serek philadelphia, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Tort Z Serem Śmietankowym Czarny Las, Sałatka z jeżyn, sera pleśniowego i szynki z Czarnego Lasu, oraz Czarny Las szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj suchy budyń wymieszać; pokonać na niskiej prędkości 1 minutę, zatrzymując się, aby zeskrobać stronę miski często. Bij na średniej prędkości 30 sekund.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Łyżka nadzienia wiśniowego na cieście tuż przed podaniem; wierzch z bitą polewą.
W razie potrzeby udekorować tartą półsłodką czekoladą do pieczenia. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.