Placek Z Kwaśną Śmietaną Gruszkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z kwaśną śmietaną. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 348 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś gruszki, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pear Nut Sour Cream Coffee Cake, Ciasto Kawowe Z Kwaśną Śmietaną I Gruszką, oraz Ciasto gruszkowe z orzechami pekan Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 szklankę mąki, mąki kukurydzianej, 3 tablepsoons sól, cukier i masło w robocie kuchennym i pulsuj, aż mieszanina będzie krucha, 8 do 10 krótkich strąków. Kontynuując pulsowanie, dodawać wodę, 1 łyżkę na raz, aż ciasto zacznie tworzyć kulkę.
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto w okrąg o średnicy około 12 cali.
Przenieść do płyty ciasto i krawędzi wykończenia. Linia z folią, wypełnić ciężarami ciasta, i piec pustą skórkę, aż złoty kolor brązowy, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika, wyjąć ciężarki i odstawić.
Aby zebrać: za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić pozostałe 3/4 szklanki cukru, pozostałe 1/4 szklanki mąki, jajka i śmietanę w dużej misce, aż będzie gładka. Złóż pokrojoną w kostkę gruszkę za pomocą dużej szpatułki i wlej do przygotowanej Skórki.
Piec, aż nadzienie zacznie bąbelkować, około 40 minut.
Ostudzić lekko i podawać.