Przepis pieczarkowe ciasto można zrobić w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 591 kalorii, 18g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz , śmietanę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1143 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Placek z grzybami, Placek Z Grzybami, oraz Placek Z Grzybami.
Instrukcje
1
Wstępnie upiec ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. Jeśli używasz domowej skorupy ciasta, zamrozić go na co najmniej 30 minut, a następnie wyłożyć do środka ciężką folią aluminiową, naciskając ją na boki. Napełnij ciężarami ciasta-sucha fasola, suchy ryż lub cukier działają dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatki (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Jeśli używasz kupionego w sklepie mrożonego ciasta, Rozgrzej piekarnik do 191°. rozmrozić skorupę przez 15 minut w temperaturze pokojowej. Poke dno i boki skorupy ciasto dookoła z zębami widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść pustą patelnię ciasta o tym samym rozmiarze wewnątrz skorupy lub ułóż wnętrze ciężką folią aluminiową i wypełnij ciężarami ciasta-sucha fasola lub ryż działają dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Piecz skorupę ciasta na blasze do pieczenia na środku piekarnika przez 12 minut lub aż ledwo zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podsmażyć pieczarki, czosnek: na dużej patelni podsmażyć masło na średnim ogniu.
Obniżyć ogień do średniego, dodać mielony czosnek, mieszać z grzybami przez 30 sekund, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
10
Zrób nadzienie z jajek serowych: ubić jajka, śmietanę, mleko i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj świeżo zmielony pieprz, szczyptę soli i kardamon lub gałkę muszkatołową, jeśli używasz. Wymieszać starty ser i posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól Do Obramowania Szkła
1
Podsmażone grzyby rozłóż wzdłuż spodu wstępnie upieczonej skórki z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Masę serowo-śmietanową polać wierzchem pieczarek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Miniaturowe Wafle Waniliowe
1
Piec w temperaturze 350 ° F przez 30-35 minut, aż lekko zbrązowieje na górze i tester włożony do środka wychodzi czysty. Jeśli okaże się, że krawędzie skórki stają się zbyt rumiane, umieść folię wokół nich lub użyj ochraniacza na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
2
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed podaniem.
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo to moje najlepsze propozycje na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które można spróbować jest Mcfadden późne zbiory Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.