Placek Z Budyniem Bananowym
Ciasto z budyniem bananowym to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.16 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, ekstrakt z wanilii, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Best Ever Banana Pudding Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać crust: Rozgrzej piekarnik do 177°. mgła 9-calowy pie płyta z gotowania sprayu. Pulse Nilla wafle i cukier w robocie kuchennym do zmielenia i połączenia.
Dodać masło; pulsować do kruchego i równomiernie nawilżonego. Naciśnij na talerzu pie.
Piec, aż brzegi będą złote, około 10 minut.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Połączyć mleko, śmietanę i 1/2 szklanki cukru w rondlu z grubym dnem. Ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do delikatnego wrzenia, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. W średniej misce ubij skrobię kukurydzianą, sól i pozostałe 2 łyżki. cukier; dodać żółtka i ubić na gładką masę. Gdy mieszanina mleka zaczyna się gotować, wyjąć z ognia i powoli skropić około 1 szklanki do mieszaniny żółtka, energicznie ubijając. Wymieszaj to z powrotem na patelnię i wróć do pieca. Obniżyć ciepło do średniego i gotować, stale mieszając, aż krem zgęstnieje i dojdzie do wrzenia. Gotować delikatnie przez 1 minutę, następnie wyjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią, aż stopią się i będą gładkie.
Pokroić 2 banany w plastry o grubości 1/4 cala i rozprowadzić na dnie skorupy. Pozostały banan rozgnieść widelcem i wymieszać z kremem. Łyżka kremu do skórki i gładką górę. Przykryć folią, delikatnie naciskając owijkę bezpośrednio na powierzchnię kremu, aby zapobiec formowaniu się skóry. Przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie i krem ujędrnia, co najmniej 3 godziny.
Tuż przed podaniem ubij śmietanę i cukier cukierniczy do uzyskania miękkich szczytów.
Zdjąć folię i rozprowadzić bitą śmietanę na wierzchu ciasta.