Placek Rabarbarowy Z Podwójną Skórką
Placek rabarbarowy z podwójną skórką to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 317 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, ciasto, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Malinowy Placek Z Podwójną Skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukier, mąkę i cynamon.
Dodać jajka; ubić na gładką masę. Delikatnie wymieszać z rabarbarem. Linia a 9-in. Płyta pit z ciasta dolnej; dodać nadzienie. Kropka z masłem.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet.
Przeciąć szczeliny na górze.
Piec w temperaturze 400° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie bąbelkowe. Schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce.