Placek Mięsny
Ciasto mięsne może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 410 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mielony pieprz, mieloną wołowinę, musztardę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Odcedzić, rozgnieść i odstawić.
W międzyczasie zmiażdżyć mieloną wołowinę i wieprzowinę w dużym rondlu, dodać czosnek, cebulę i wodę. Doprawić musztardą w proszku, tymiankiem, goździkami i solą. Gotować na średnim ogniu, mieszając pokruszyć mięso i wymieszać w przyprawach, aż mięso będzie równomiernie rumiane.
Zdjąć z ognia i wymieszać w puree ziemniaczanym.
Umieść jedną ze skórek ciasta na 9-calowym talerzu. Napełnij mieszanką mięsną, a następnie wierzch drugą skórką z ciasta. Nakłuj górną skórkę kilka razy nożem, aby odpuścić parę. Zagniataj krawędzie za pomocą palców widelca i usuń nadmiar ciasta. Przykryj krawędzie skorupy ciasta folią aluminiową.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu zarumienienia skorupy.
Podawać samodzielnie lub z sosem wołowym.