Placek malinowo-cytrynowy w prażonej skórce kokosowej
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Ciasto malinowo-cytrynowe w prażonej skorupie kokosowej może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz kokosa, Skórka z cytryny, jajka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 27%. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Tosty Kokosowo-Malinowe, oraz Cytrynowy placek Lodowy bezowy z prażoną skórką z orzechów pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż kokosa na blasze do pieczenia, i piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko tosty i złoty, o 10 protokół. Uważaj, aby zapobiec spalaniu.
Wymieszać kokosa i 1/2 szklanki roztopionego masła w misce, i schłodzić, aż zacznie jędrne, o 15 protokół. Pat mieszaniny kokosowej na dole i po bokach 9-calowe danie ciasto. Schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 30 minut.
W rondlu umieść cukier, 1/2 szklanki masła, sok z cytryny, jajka i żółtka.
Umieścić na małym ogniu i ubijać stale, aż zgęstnieje, 15 do 20 minut. Nie gotować. Przecedzić krem przez sitko o drobnych oczkach do miski i wymieszać skórkę z cytryny.
Umieścić arkusz folii bezpośrednio na powierzchni kremu i dokładnie schłodzić.
Łyżka kremu cytrynowego do skorupy kokosowej, a na wierzch świeże maliny.