Placek Błotny

Placek Błotny
Mud Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kakao do pieczenia, cukier granulowany, śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Najfajniejsze Ciasto Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 325ºF. Nasmaruj dno i bok okrągłej patelni, 8x1 1/2 cala lub płytkę pie, 9x1 1/4 cala. W średniej misce wymieszaj granulowany cukier, masło, mąkę, kakao, wanilię, sól i jajka. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 25 do 30 minut lub aż krawędź wydaje się sucha i wykałaczka włożona w połowie drogi między środkiem a krawędzią wychodzi czysta (środek będzie wilgotny). Natychmiast nakłuć dziury w cieście wykałaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Rozprowadzić 1/4 szklanki sosu krówkowego na wierzchu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KrówkaKrówka
5
Ubij śmietanę i cukier puder w schłodzonej średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie sztywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posmarować sosem krówkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KrówkaKrówka
7
Skropić 2-3 łyżkami sosu krówkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
SOSSOS
8
Dekoruj dodatkowymi orzechami. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn