Placek brzoskwiniowy II

Placek brzoskwiniowy II może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 231 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 13. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, wodę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 157 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 10x10 cali.
Brzoskwinie wymieszać z cynamonem i 1 1/2 szklanki cukru. Odstawić.
W średniej misce, śmietany razem skracanie i 1 szklanka cukru.
Mieszamy mąkę, proszek do pieczenia i sól na przemian z mlekiem.
Wlać do przygotowanej patelni. Top z mieszanki brzoskwini. Wrzucić masło do wrzącej wody i zalać brzoskwiniami.
Piec w nagrzanym piekarniku 40 do 45 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.