Pięciowarstwowy meksykański dip
Przepis na 5-warstwowy meksykański dip zaspokoi Twoją ochotę na meksykańskie jedzenie w około 3 godziny i 10 minut . Jedna porcja zawiera 422 kalorie , 14 g białka i 33 g tłuszczu . Za 1,28 dolara za porcję otrzymujesz przystawkę dla 4 osób. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . 23 osoby uznały ten przepis za smaczny i sycący. Mieszanka mielonego kminu, sera cheddar, kremu Breakstone's i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 50% , co jest dobrym wynikiem. Wypróbuj Not Your Normal Seven Layer Dip , Mexican Three Cheese Dip i Chocolate Layer Cake With Ganache , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Wymieszaj fasolę, proszek chili i kminek; rozłóż mieszankę na dnie formy do ciasta o średnicy 23 cm (9 cali).
Na wierzchu ułóż warstwy pozostałych składników.
Odstawić do lodówki na kilka godzin lub do momentu schłodzenia.
Podawać z chipsami tortilla.