Pięciowarstwowy meksykański dip

Pięciowarstwowy meksykański dip
Przepis na 5-warstwowy meksykański dip zaspokoi Twoją ochotę na meksykańskie jedzenie w około 3 godziny i 10 minut . Jedna porcja zawiera 422 kalorie , 14 g białka i 33 g tłuszczu . Za 1,28 dolara za porcję otrzymujesz przystawkę dla 4 osób. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . 23 osoby uznały ten przepis za smaczny i sycący. Mieszanka mielonego kminu, sera cheddar, kremu Breakstone's i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 50% , co jest dobrym wynikiem. Wypróbuj Not Your Normal Seven Layer Dip , Mexican Three Cheese Dip i Chocolate Layer Cake With Ganache , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Wymieszaj fasolę, proszek chili i kminek; rozłóż mieszankę na dnie formy do ciasta o średnicy 23 cm (9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2
Na wierzchu ułóż warstwy pozostałych składników.
3
Odstawić do lodówki na kilka godzin lub do momentu schłodzenia.
4
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn