Pizzette z kozim serem i ricottą
Pizza z kozim serem i ricottą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 167 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomarańczowych pomidorów koktajlowych, ser ricotta pełnotłusty, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini z Ricottanem i kozim serem, Ugotuj książkę: kozi ser i naleśniki z ricottą, oraz Uwielbiam kozi ser! Fasolka szparagowa i ricotta flan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszaj kozi ser, ser ricotta, 1 łyżkę oliwy z oliwek, bazylię i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD można przygotować 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Rozgrzej piekarnik do 246°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 18-calowej rundy. Używając foremki do ciastek o średnicy 2,5 cala, Wytnij 30 naboi. Podzielić rundy między przygotowanymi blach do pieczenia.
Posmarować 2 łyżkami oliwy z oliwek, następnie posypać solą i pieprzem.
Piec pizzę na złoty kolor, około 11 minut. Lekko schłodzić.
Rozłóż mieszankę serową na każdym. Na wierzchu 3 lub 4 połówki pomidorów cherry.