Kurczak Buffalo Jack
Kurczak Buffalo Jack wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 264 kalorie, 33g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz paprykę, ser pepperjack, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem, Bekon Jack Kurczak, oraz Barbecue Jack Chicken.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Podczas podgrzewania piekarnika umieść piersi kurczaka w płytkim naczyniu do pieczenia. Przykryć gorącym sosem skrzydełkowym i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej, aż piekarnik będzie gorący.
Piecz kurczaka w sosie przez 20 minut. Otwórz piekarnik i umieść czerwone i żółte paski papryki na kurczaku.
Na papryce i kurczaku ułożyć plasterki sera.
Piec przez dodatkowe 15 minut. Soki z kurczaka powinny być jasne, a środek nie jest już różowy.