Pizzelle
Przepis Pizzelle jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier, opcjonalne dodatki: 3 łyżki nasion kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizzelle, Pizzelle, oraz Pizzelle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem jajka, cukier i olej i dokładnie wymieszaj.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i opcjonalne aromaty i dobrze wymieszać, aby utworzyć jednorodne ciasto. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Rozgrzać Pizzelle żelaza, aż bardzo gorące.
Wlać 2 łyżki ciasta na żelazko, zamknąć i powrócić do ciepła. Gotować na złoty kolor, o 2 protokół. Powtarzać aż do momentu użycia całego ciasta.
Wyjmij pizzelle z żelaza i uformuj ją wokół szpiczastego kołka, tworząc stożek lodów. Lub zrobić 2 pizzele i rozłożyć zmiękczone lody lub lody i kanapki je razem. Następnie zanurz 1 KONIEC w sosie czekoladowym i ciesz się.