Pizze Portobello Z Grilla
Grillowane pizze Portobello to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, dressing, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pizze Portobello Z Grilla, Grillowana Kiełbasa Portobello Pizze, oraz Różne Grillowane Pizze Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki i 1/4 szklanki bazylii. Odstawić.
Połącz czapki grzybowe i włoski dressing w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny, zmieniając się w płaszcz.
Usunąć grzyby z marynaty, odrzucając marynatę.
Wieszak na żywność z warzywnym sprayem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Umieść czapki grzybowe, łodygę do góry, na stojaku i grilluj, przykryte pokrywą grilla, od 3 do 4 minut z każdej strony. Włączyć czapki, macierzystych stronie do góry, i mieszanka SOS łyżka równomiernie do każdego.
Grill, pokryte, 2 Więcej minut lub do dokładnie ogrzane.
Posypać równomiernie rozdrobnionym serem i pozostałą 1/4 szklanki posiekanej bazylii; podawać od razu.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico pomidorowo-bazyliowego.
Grillowaną pizzę Portobello podawaj na ciepłych, opiekanych bułeczkach hamburgerowych z pożądanymi dodatkami.