Pizza śniadaniowa od Pillsbury ® Artisan Pizza Crust
Śniadanie Pizza z Pillsbury® Artisan Pizza Crust może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta skorupa ma 469 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rzemieślniczą pizzę, serek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Śniadanie Pizza z Herbed czosnek Veggie Crust, Pizza śniadaniowa z bezglutenową skórką kalafiorową, oraz Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni (425 stopni F dla wszystkich innych patelni). Spray 14-calowy Okrągły patelnia do pizzy z sprayem do gotowania.
Rozwiń ciasto; umieść na patelni. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto do krawędzi patelni.
Piec około 8 minut lub do krawędzi skorupy zaczyna się ustawić.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować boczek 4 do 6 minut na średnim ogniu lub aż po prostu chrupiące, często mieszając.
Usuń boczek; drenaż kapieli, pozostawiając 1 łyżeczkę na patelni.
W tej samej patelni, dodać jajka; gotować 2 do 3 protokół, często mieszając, aż firma, ale nadal wilgotne.
Łyżką i rozłożyć jajka na skorupce. Upuść serek na jajka. Wierzch z serem Monterey Jack, papryką, cebulą i bekonem.
Piec 9 do 13 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i ser topi. Aby służyć, pokroić na 6 klinów.
Posypać kolendrą i podawać z salsą.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.