Pizza Ziemniaczana
Pizza ziemniaczana zajmuje około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 85 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką liście bazylii, skorupkę do pizzy, sos pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Z łyżką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pizza ziemniaczana: Pizza di Patate, Pizza ziemniaczana: Pizza di Patate, oraz Pizza Ziemniaczana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Posmaruj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Plastry ziemniaków włożyć do rondla i zalać wodą. Doprowadź do wrzenia; następnie zmniejsz ogień do wrzenia i gotuj do miękkości.
Dobrze odcedź i osusz papierowymi ręcznikami. (Ziemniaki muszą być suche, w przeciwnym razie zmoczą skorupkę pizzy.)
Połóż skorupkę pizzy na natłuszczonej blasze do pieczenia i lekko przykryj sosem pomidorowym. Ułóż ziemniaki równomiernie wokół pizzy i posyp smażoną cebulą, posiekaną bazylią, rozmarynem, serem, pokruszoną czerwoną papryką i oliwkami kalamata.
Piec w temperaturze 450 stopni F przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Pokrój na 8 klinów i podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Moet & Chandon Imperial. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Moet & Chandon Imperial]()
Moet & Chandon Imperial
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami. Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy). Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.