Pizza Ze Świeżymi Pomidorami-Pesto
Przepis świeże pomidory-Pesto Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pomidora, skórkę do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu, Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, oraz Pizza z Pesto, świeżymi pomidorami i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pesto, umieść 4 filiżanki liści bazylii i 2 ząbki czosnku w robocie kuchennym i pulsuj 5 razy lub do grubo posiekanego. Z włączonym procesorem, dodaj bulion, parmezan i olej przez zsyp żywności; proces aż do dobrze wymieszanego.
Aby przygotować pizzę, umieść skorupę pizzy na blasze do pieczenia.
Rozłóż pesto na skorupie, pozostawiając 1/2-calowy granicy; top z pomidorem, plastry czosnku, i provolone.
Piec w temperaturze 475 przez 12 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać 1/4 szklanki bazylii.
Pizzę pokroić na 8 klinów.