Pizza Ze Świeżymi Pomidorami
Fresh Tomato Pizzan to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cienką skorupę chleba, bazylia, fioletowa cebula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Świeże Pomidory-Feta Pizza, oraz Pizza Ze Świeżymi Pomidorami I Bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść skorupę chleba na nieczystej blasze do pieczenia lub patelni do pizzy; płaszcz skorupę sprayem do gotowania. Top z pomidorów i pozostałych składników.
Piec w temperaturze 425 przez 7 do 8 minut lub aż ser się rozpuści.
Pokroić w kliny i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto