Pizza z kurczakiem i kozim serem ze świeżymi ziołami

Przepis kurczaka i koziego sera Pizza ze świeżymi ziołami może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 27 minut. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, grzyby portobello, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Pizza Ziemniaczana Z Kozim Serem, Wiosennymi Ziołami I Urfa Biber, Pieczarkowa Pizza z serem Havarti, świeżymi ziołami i białym olejem truflowym, oraz Biała Pizza z kurczakiem i świeżymi ziołami.
Instrukcje
Lekko posmaruj okrągłą perforowaną patelnię warzywnym sprayem do gotowania lub umieść kamień do pizzy w piekarniku, gdy się nagrzeje.
Ciasto do pizzy ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni i zwinąć w 12-calowe kółko.
Ułożyć ciasto na przygotowanej patelni do pizzy lub kamieniu i piec przez 5 minut.
Podczas gdy skorupa jest pieczenie, płaszcz mały nonstick patelni z warzyw sprayu do gotowania i ciepła na średnim ogniu.
Dodać grzyby i sól, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub aż zmięknie i lekko rumiane; odstawić.
Rozłóż pesto na ciepłej skorupie, pozostawiając krawędź 1/2 cala.
Posypać pieprzem równomiernie na skórce, a top z kurczaka, kukurydza, grzyby,i ser kozi.
Piec 1215 minut lub aż skorupa jest gotowane przez i ser jest złoty brąz.
Wyjąć z piekarnika i posypać bazylią.
Pokroić w 8 klinów; podawać na gorąco.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.