Pizza z kiełbasą (Pizza alla Salsiccia)
Przepis kiełbasa Pizza (Pizzan alla Salsiccia) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulkę kopru włoskiego, kiełbasę z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pizza z pieczonych buraków (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito), Pizzan alla Bismark - z jajkami, oraz Kiełbasa z kaczki: Salsiccia d ' Anitra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika w najniższym ustawieniu.
Umieść kamień do pizzy na najniższym stojaku.
Rozgrzej kamień pizzy 30 minut przed pieczeniem pizzy.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pieprz do patelni; gotować 10 sekund.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodaj kiełbasę, koper włoski, i cebula na patelnię; smażyć 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do pokruszenia kiełbasy. Wymieszać z solą.
Dodaj pomidora; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Rozłóż mieszankę kiełbas na podstawowym cieście do pizzy, pozostawiając granicę 1/2 cala. Wsuń ciasto na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako przewodnika.
Piec w 500 przez 8 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Pizzę pokroić na 8 klinów.