Pizza z jabłkami, kozim serem i orzechami
Jabłko, kozi ser i Pizza Pekan może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz małą rukolę, sześcioziarnistą pizzę, kozi ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pizza z gruszką, orzechami i kozim serem (słodki plasterek), Pizza Z Serem Jabłkowo-Kozim, oraz Kotlety Wieprzowe Nadziewane Jabłkami, Kozim Serem I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż plastry jabłka równomiernie na skórce pizzy; top z serem.
Tymianek posypać równomiernie serem.
Piec w 450 przez 8 minut lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć.
Olej i 3 kolejne składniki (przez miód) połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać rukolę; wrzucić delikatnie do herbu.
Na pizzę posypać równomiernie orzechami pekan; na wierzch wymieszać rukolę.
Pizzę pokroić na 6 klinów.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon