Pizza Z Grilla-Trzy Sposoby

Pizza Z Grilla-Trzy Sposoby
Przepis Pizza z grilla-trzy sposoby mogą zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 48 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1010 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pizza Maca (Na Dwa Sposoby!), Taco Pizza: Dwa Sposoby, oraz meksykańska Pizza bubble-dwa sposoby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: imadła
1
Mąkę i drożdże połączyć w misce roboczej miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać sól, wodę, 2 łyżki oliwy z oliwek i syrop jęczmienny słodowany. Rozpocznij mikser na niskim poziomie, za pomocą mocowania haka, i wymieszać, aż ciasto po prostu zbierze się, około 1 1/2 protokół. Zwiększyć prędkość miksera do średniej i ugniatać przez 15 minut. Oderwij mały kawałek ciasta i spłaszcz na dysk. Delikatnie rozciągnij ciasto, aż będzie cienkie. Przytrzymaj go do światła i spójrz, aby zobaczyć, czy piekarze okienna, lub przezroczysta, napięta membrana utworzyła. Ciasto będzie dość lepkie, ale łatwe do opanowania. Złóż ciasto na siebie i uformuj je w gładką kulkę. Olej miskę miksera stojącego lub innego dużego kanistra z 2 łyżeczkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Włóż ciasto do miski i rozwałkuj, aby pokryć je olejem. Przykryć ręcznikiem lub folią i pozostawić w temperaturze pokojowej, aby podwoić rozmiar, około 1 godziny. Podziel ciasto na 3 równe części za pomocą noża lub skrobaka do ciasta. Spłaszczyć każdy kawałek na dysku na blacie. Uformuj każdy kawałek w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Rozgrzej grill gazowy do wysokości i upewnij się, że ruszty grillowe są czyste i wolne od zanieczyszczeń. Pomidora z 1 łyżką oliwy z oliwek, czosnkiem, solą i płatkami czerwonej papryki wrzucić do średniej miski i odstawić. Lekko mąkę blat i spłaszczyć 1 kulek ciasta. Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto w 16-calową rundę, obracając i rozciągając ciasto w trakcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką skórkę do pizzy i w razie potrzeby rozciągnąć, aby ponownie uformować. Nasmarować ruszty grillowe i zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Ciasto posmarować 1-2 łyżeczkami oliwy z oliwek i przełożyć na 1 KONIEC gorącego grilla, pozostawiając miejsce na pomidory na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść przygotowane pomidory na grillu, zamknij pokrywkę i gotuj, aż spód skórki będzie złotobrązowy, a pomidory zmiękną, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Surową stronę ciasta posmarować 1-2 łyżeczkami oliwy z oliwek, a następnie natychmiast obrócić skórką. Top z grillowanymi pomidorami, rozbijając i rozprowadzając pomidory, aby stworzyć SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posypać parmezanem, mozzarellą i bazylią. Zamknąć pokrywkę i gotować, aż dno skorupy jest złoty kolor i ser topi się, kolejny 1 do 2 protokół. Używając Skórki, wyjmij pizzę do regału chłodzącego i pozostaw na 3 minuty przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Rozgrzej grill gazowy do wysokości i upewnij się, że ruszty grillowe są czyste i wolne od zanieczyszczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Warstwa 2 Ręczniki papierowe na talerzu i położyć plastry mozzarelli w jednej warstwie. Top z 2 Więcej papierowych ręczników, drugi talerz, i 2 funt wagi. Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut. W międzyczasie lekko posmaruj blat i spłaszcz 1 kulkę ciasta. Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto w 16-calową rundę, obracając i rozciągając ciasto w trakcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką skórkę do pizzy i w razie potrzeby rozciągnąć, aby ponownie uformować. Nasmarować ruszty grillowe i zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszaj ciasto z 1 do 2 łyżeczkami oliwy z oliwek i przerzuć na gorący grill. Zamknij pokrywkę i gotuj, aż spód skórki będzie złoty kolor, przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Surową stronę ciasta posmarować 1-2 łyżeczkami oliwy z oliwek, następnie natychmiast obrócić skórką, posmarować pozostałymi 1-2 łyżeczkami oliwy z oliwek, a następnie polać parmezanem, przygotowaną mozzarellą, prosciutto, daktylami i tymiankiem. Zamknąć pokrywkę i gotować, aż dno skorupy będzie złoty kolor i ser topi się, o 1 do 2 protokół. Używając Skórki, wyjmij pizzę do regału chłodzącego i odpocznij przez 3 minuty przed krojeniem. Kształt i gotować pizzę krakers: lekko mąkę blat i spłaszczyć 1 kulek ciasta. Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto w prostokąt o wymiarach 11 na 17 cali, aby pasowało do standardowego stojaka chłodzącego ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ProsciuttoProsciutto
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Do WiązaniaDo Wiązania
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
DaktyleDaktyle
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6
Połóż arkusz ciasta na stojaku i delikatnie rozciągnij wokół krawędzi, szczypając, aby utrzymać się na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusz CiastaArkusz Ciasta
7
Wymieszaj ciasto z 1 do 2 łyżeczkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przymocuj imadła do 1 końca regału chłodzącego, aby użyć go jako uchwytu. Włącz palnik gazowy. Przytrzymaj stojak około 2 cali nad płomieniem i poruszaj się tam iz powrotem stale, aż dno będzie złotobrązowe, około 3 do 4 minut. Ostrożnie obrócić ciasto, posmarować 1-2 łyżeczkami oliwy z oliwek i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Gotować, jak wcześniej, aż złoty kolor, dodatkowe 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 48 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia63
Magazyn