Pizza z czerwoną cebulą, ziemniakami i kozim serem

Czerwona cebula, ziemniaki i pizza z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto na pizzę, ziemniaki fingerling, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ziemniaki, kozi ser, karmelizowana cebula i pomidorowa Pizza, Pizza Z Kozim Serem I Karmelizowaną Cebulą, oraz Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut lub aż po prostu przetargu; odcedzić. Lekko ostudzić; ziemniaki pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię, i smażyć 8 protokół lub do miękkości.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta 14 x 10 cali.
Posypać mąkę kukurydzianą na dużej blasze do pieczenia; umieścić ciasto na blasze do pieczenia.
Mozzarellę posypać równomiernie na cieście. Ułóż ziemniaki i cebulę na mozzarelli; wierzch równomiernie z kozim serem i czosnkiem.
Piec w dolnej trzeciej piekarnika na 450 przez 15 minut lub aż rumiane.
Posypać tymiankiem; pokroić na 12 kawałków.