Pizza z boczkiem, cebulą i pieczarkami
Pizza z boczkiem, cebulą i pieczarkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, cebulę, grzyby pre cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z pieczarkami, cebulą i bazylią, Jarmuż, pieczarki i czerwona cebula Pizza, oraz Pizza z pieczarkami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Znajdź wzdłużnie szew w cieście. Zaczynając od szwu, delikatnie rozwałkuj ciasto w prostokąt na lekko posypanej mąką powierzchni. Rozciągnij ciasto w 12-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni; przełożyć na okrągłą patelnię do pizzy lub dużą blachę do pieczenia posypaną mąką kukurydzianą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
W misce umieścić pokrojoną cebulę.
Dodaj grzyby cremini na patelnię; smażyć 8 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Dodać grzyby do mieszanki cebuli; wrzucić.
Rozprowadzić mieszankę cebuli równomiernie na przygotowanym cieście, pozostawiając granicę 1/4 cala.
Posypać równomiernie białym serem cheddar i boczkiem.
Piec w 425 przez 15 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon