Pizza wegetariańska z Pesto

Pizza wegetariańska z Pesto
Pizza wegetariańska z Pesto to przepis śródziemnomorski, który służy 2. Jedna porcja zawiera 2367 kalorii, 91g białka, oraz 117 g tłuszczu. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, czosnek, mąkę chlebową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Spróbuj Pizza Wegetariańska Pesto, Pizza wegetariańska z Pesto, oraz Pizza Wegetariańska Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła i zamknąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Niech grill ciepła przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Dodaj kilka szklanek oliwy z oliwek do małej miseczki i doprawić szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pory do małej miseczki i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć domowe ciasto na pizzę rękami i opuszkami palców wokół krawędzi, aby zdefiniować skorupę. Spłaszcz środek i rozciągnij pizzę do 12-calowej rundy podczas obracania. Możesz wrzucić go w powietrze, aby uzyskać ładny odcinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Wszystkie sosy, oliwę z oliwek,dodatki i łyżki Ustaw na tacy obok grilla. Musisz mieć wszystko przygotowane i gotowe do pracy podczas grillowania pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Obróć jedną stronę grilla na średnią i trzymaj drugą stronę grilla na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Ciasto umieścić na średniej wysokości stronie grilla i szybko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Niech gotować ciasto tylko do ciasta jest firma na dole i ma kilka ładnych znaków char, 1 do 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, używając tacy z blachy odwróconej do góry nogami lub skórki do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Drugą stronę ciasta posmaruj oliwą z oliwek,a następnie polej pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Rozłóż Pesto Brokułowe od środka, pozostawiając krawędź dla Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
13
Rozłóż mozzarellę, następnie równomiernie rozłóż pory i ser ricotta. Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i skorupa jest gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Usuń skórką do pizzy lub tacą na arkusze.
15
Umieścić na desce do krojenia i pokroić i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
16
Przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
17
Drożdże, ciepłą wodę i miód wymieszać na dnie stojącej miski miksera. Wymieszać w 1/2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Wymieszać do połączenia.
19
Odstawić, aż mieszanina wygląda bąbelkowo i spieniony i drożdże jest aktywowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
20
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gdy piekarnik się nagrzeje, wyłącz go. Wyposażyć mikser stojący z hakiem do ciasta. Oliwa duża miska z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
21
W średniej misce, ubić razem pozostałe 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, mąki chlebowej i soli, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
22
Włącz mikser i dodaj zimną wodę i oliwę z oliwek do mieszanki drożdży bąbelkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
23
Dodać mąkę przez miarki. Zagniataj przez 5 minut, aż ciasto połączy się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
24
Posypać trochę mąki w dół na deskę do krojenia i ugniatać ciasto ręcznie przez kolejną minutę lub tak, aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
25
Umieść ciasto w misce i Odwróć, aby pokryć wszystkie strony olejem. Przykryć ręcznikiem kuchennym i odczekać do podwojenia rozmiaru, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
26
Punch dół i niech wzrosnąć ponownie na 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
27
Podziel ciasto na 2 kulki o jednakowych rozmiarach, przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem i pozostaw na 10 minut przed rozciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
28
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
29
Dodać dużą szczyptę soli i wymieszać z brokułami. Brokuły gotować, aż bardzo miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
(duża Tuba)(duża Tuba)
30
Odcedzić brokuły w durszlaku w zlewie i spłukać pod bardzo zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
31
Dodać brokuły, parmezan, pistacje, bazylia, oliwa z oliwek i czosnek do robota kuchennego i procesu, aż będzie gładka. Pesto przyprawiamy niewielką szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)

Składniki

2(może być lub przeglądać)Pakiet 1/4 uncji aktywnych suchych drożdżyPakiet 1/4 uncji aktywnych suchych drożdży2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka chlebowamąka chlebowa227Orzechy dowolne (posiekane)różyczki brokułowe (od 3 Koron średniej wielkości)różyczki brokułowe (od 3 Koron średniej wielkości)2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście bazylii, luźno pakowaneświeże liście bazylii, luźno pakowane227Orzechy dowolne (posiekane)świeża mozzarella w plasterkachświeża mozzarella w plasterkach1goździki Dużepęczek świeżego szpinaku (okpęczek świeżego szpinaku (ok1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1por, pocięty na cienkie pierścieniepor, pocięty na cienkie pierścienie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek, plus więcej do miskioliwa z oliwek, plus więcej do miski2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo rozdrobniony parmezan (rozdrobniony dużymi oczkami na tarce)świeżo rozdrobniony parmezan (rozdrobniony dużymi oczkami na tarce)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo starty parmezan, do serwowaniaŚwieżo starty parmezan, do serwowania2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzez ciastoprzez ciasto1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipistacje prażone, solonepistacje prażone, solone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiletnia wodaletnia woda1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizimna wodazimna woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn