Pizza wegetariańska z Pesto to przepis śródziemnomorski, który służy 2. Jedna porcja zawiera 2367 kalorii, 91g białka, oraz 117 g tłuszczu. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, czosnek, mąkę chlebową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Spróbuj Pizza Wegetariańska Pesto, Pizza wegetariańska z Pesto, oraz Pizza Wegetariańska Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła i zamknąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Niech grill ciepła przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Dodaj kilka szklanek oliwy z oliwek do małej miseczki i doprawić szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pory do małej miseczki i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć domowe ciasto na pizzę rękami i opuszkami palców wokół krawędzi, aby zdefiniować skorupę. Spłaszcz środek i rozciągnij pizzę do 12-calowej rundy podczas obracania. Możesz wrzucić go w powietrze, aby uzyskać ładny odcinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Wszystkie sosy, oliwę z oliwek,dodatki i łyżki Ustaw na tacy obok grilla. Musisz mieć wszystko przygotowane i gotowe do pracy podczas grillowania pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Obróć jedną stronę grilla na średnią i trzymaj drugą stronę grilla na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Ciasto umieścić na średniej wysokości stronie grilla i szybko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Niech gotować ciasto tylko do ciasta jest firma na dole i ma kilka ładnych znaków char, 1 do 2 protokół. Odwróć ciasto na chłodniejszą stronę grilla, używając tacy z blachy odwróconej do góry nogami lub skórki do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
11
Drugą stronę ciasta posmaruj oliwą z oliwek,a następnie polej pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Rozłóż Pesto Brokułowe od środka, pozostawiając krawędź dla Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
13
Rozłóż mozzarellę, następnie równomiernie rozłóż pory i ser ricotta. Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i skorupa jest gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez Ciasto
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
14
Usuń skórką do pizzy lub tacą na arkusze.
15
Umieścić na desce do krojenia i pokroić i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
16
Przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
17
Drożdże, ciepłą wodę i miód wymieszać na dnie stojącej miski miksera. Wymieszać w 1/2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
18
Wymieszać do połączenia.
19
Odstawić, aż mieszanina wygląda bąbelkowo i spieniony i drożdże jest aktywowany, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
20
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gdy piekarnik się nagrzeje, wyłącz go. Wyposażyć mikser stojący z hakiem do ciasta. Oliwa duża miska z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
W średniej misce, ubić razem pozostałe 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, mąki chlebowej i soli, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Chlebowa
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
22
Włącz mikser i dodaj zimną wodę i oliwę z oliwek do mieszanki drożdży bąbelkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
23
Dodać mąkę przez miarki. Zagniataj przez 5 minut, aż ciasto połączy się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
24
Posypać trochę mąki w dół na deskę do krojenia i ugniatać ciasto ręcznie przez kolejną minutę lub tak, aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
25
Umieść ciasto w misce i Odwróć, aby pokryć wszystkie strony olejem. Przykryć ręcznikiem kuchennym i odczekać do podwojenia rozmiaru, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
26
Punch dół i niech wzrosnąć ponownie na 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
27
Podziel ciasto na 2 kulki o jednakowych rozmiarach, przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem i pozostaw na 10 minut przed rozciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
28
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
29
Dodać dużą szczyptę soli i wymieszać z brokułami. Brokuły gotować, aż bardzo miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
(duża Tuba)
30
Odcedzić brokuły w durszlaku w zlewie i spłukać pod bardzo zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
31
Dodać brokuły, parmezan, pistacje, bazylia, oliwa z oliwek i czosnek do robota kuchennego i procesu, aż będzie gładka. Pesto przyprawiamy niewielką szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sos Pomidorowy Hunt's®
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny