Pizza Taco Deep-Dish
Deep-Dish Taco Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów z puszki, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deep Dish Taco Pizza, Deep Dish Skinny Taco Pizza, oraz Deep Dish Taco Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę i cebulę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż wołowina jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dobrze odcedzić i zwrócić mieszaninę wołowiny na patelnię. Wymieszać pomidory i przyprawy; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego; odstawić.
Rozwiń ciasto na pizzę. Naciśnij do dołu i do połowy w górę boki 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki wołowiny na ciasto pizza crust.
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut. Top z serem, i piec 5 minut lub aż ser topi się i krawędzie skórki są rumiane.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Podawać na ciepło. Top z salsą i śmietaną, w razie potrzeby.