Pizza Taco Deep-Dish

Pizza Taco Deep-Dish
Deep-Dish Taco Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów z puszki, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deep Dish Taco Pizza, Deep Dish Skinny Taco Pizza, oraz Deep Dish Taco Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Gotować wołowinę i cebulę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż wołowina jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dobrze odcedzić i zwrócić mieszaninę wołowiny na patelnię. Wymieszać pomidory i przyprawy; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozwiń ciasto na pizzę. Naciśnij do dołu i do połowy w górę boki 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki wołowiny na ciasto pizza crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut. Top z serem, i piec 5 minut lub aż ser topi się i krawędzie skórki są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
7
Podawać na ciepło. Top z salsą i śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn