Pizza Sunrise
Sunrise Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1589 kalorii, 65g białka, oraz 48 g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka papryki, papryka, mielona kiełbasa wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dole Sunrise Pizza, Tequila Sunrise Mimosa (lub Mezcal Sunrise Mimosa), oraz Sunrise Biscotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić tłuszcz i dodać jajka. Gotować jajka i kiełbasę razem, aż jajka są ustawione.
Umieścić ciasto pizzy na patelni do pizzy lub blachy do pieczenia.
Rozłóż skórkę serem ricotta pozostawiając zewnętrzną krawędź Skórki nagą.
Masę jajeczno-kiełbasową rozłożyć na ser ricotta.
Posypać cebulą, pomidorem, czerwoną papryką i zieloną papryką. Wierzch z mozzarellą.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut, lub aż ser i krawędzie skórki będą złociste.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.