Pizza serowa z cukinią

Pizza serowa z cukinią
Serowy pizzan z cukinią to danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten Lacto ovo wegetariański i דל פחמימות,zny przepis ma 214 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, mieszankę pizzy, sos do makaronu na bazie pomidorów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, Par-Cheesy Pizza, oraz Cheesy Pizza Bites.

Instrukcje

1
Poproś swojego pomocnika, aby obrócił piekarnik na wentylator 200C / 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Cukinię pokroić na kawałki, a następnie cienkie plastry za pomocą tarki obrotowej lub małego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Do miski Wrzuć masę do pizzy i dodaj ilość wody, którą napisano na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać łyżką.
5
Ciasto wyłożyć na mąkę i zagnieść na gładką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Rozwałkuj ciasto, aby uzyskać 1 dużą pizzę. Rozciągnij go podczas toczenia, aby pomóc go powiększyć. Unieść ciasto na blasze do pieczenia i rozłożyć na płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Łyżka sos do makaronu w środku i rozłożyć go wokół. Ułożyć cukinie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Zetrzeć cheddar i posypać wierzchem. Pull mozzarella na kawałki i kropki na górze. Poproś dorosłego pomocnika, aby włożył pizzę do piekarnika na 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Sangiovese, Wino Barbera, Shiraz

Pizza działa naprawdę dobrze z Sangiovese, Barbera Wine i Shiraz. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn