Pizza Serowa
Przepis Pizza ser może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. To danie główne ma 295 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezan, podstawowe ciasto na pizzę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pizza Week: Kozi Ser I Jarmuż Pizza, Pizza serowa z domowym ciastem do pizzy, oraz Pizza z grilla (jak) + ciasto do pizzy serowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jeden stojak piekarnika w środkowym ustawieniu. Umieść inny stojak w najniższym ustawieniu i umieść blachę do pieczenia bez obręczy na Dolnym stojaku. Rozgrzej piekarnik do 50
Wyjmij folię z podstawowego Ciasta Do Pizzy; wyrzuć plastik.
Na ciasto posmarować oliwą z oliwek.
Wyjmij rozgrzaną blachę do pieczenia z piekarnika i zamknij drzwi piekarnika. Wsuń ciasto na rozgrzaną blachę do pieczenia, używając szpatułki jako przewodnika.
Piec na najniższym stojaku piekarnika na 500 przez 8 minut.
Rozprowadź sos w równej warstwie na skorupie, pozostawiając granicę 1/4 cala. Wierzch z serem mozzarella i parmezanem.
Piec na środkowym stojaku dodatkowe 10 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i topi się ser.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto