Pizza puff pinwheels
Pizza puff pinwheels wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 12. 411 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga opakowania gotowego walcowanego ciasta francuskiego, gotowego sosu do makaronu, jajka i dojrzałego cheddara. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Parmezan Ciasto Francuskie Pinwheels, Ciasto Francuskie Pinwheels Z Kandyzowanymi Owocami, oraz Peanut Butter Ciasto Francuskie Pinwheels.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 180C / 200C / Gaz
Ciasto rozwałkować na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i rozwałkować na 40 x 32 cm.
Rozłóż na nim warstwę sosu makaronowego, pozostawiając 1 cm granicy wokół krawędzi. Ułożyć szynkę równomiernie na wierzchu, następnie rozsypać starty ser.
Zaczynając od jednego z krótkich końców, zwijamy ciasto tak ciasno, jak to możliwe. Schłodzić w lodówce przez około 10 minut.
Weź bardzo ostry nóż i pokrój rolkę na 12 równych plastrów, układając je płasko na 2 nieprzywierających tacach do pieczenia.
Posmaruj lekko każdy wiatraczek ubitym jajkiem i posyp ziołami.
Piec przez 12-15 minut, aż puffed i złoty. Odstawić na 5-10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Sangiovese, Wino Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine i Shiraz to moje najlepsze propozycje na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Możesz spróbować Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo
#85 Wine Spectator Top 100 2014Rubinowa czerwień z refleksami granatu. Bukiet jest intensywny, złożony i pełny. Na podniebieniu wino jest owocowe, kwieciste i pikantne z nutami dojrzałych czerwonych jagód, jeżyn, suchych kwiatów, fiołków, wanilii i gorzkiej czekolady.