Pizza Potato Toppers jest bezglutenowy danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 413 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, pietruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chorizo i jajko Toppers, Ziemniaki z Toppers, oraz Ogórki Żytnie Marynowane podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piecz ziemniaki w kuchence mikrofalowej lub konwencjonalnym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Tymczasem na dużej patelni gotować wołowinę i zieloną paprykę z cebulą, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym i do pizzy; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Sos Do Pizzy
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Pieczone ziemniaki podzielić wzdłuż; płatki ziemniaka centrum widelcem. Łyżka mieszanki mięsnej do każdego; top z serem mozzarella.