Pizza Phyllo z wędzoną mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Pizza Phyllo z wędzoną mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
Pizza z wędzonym Mozzarellanem i pomidorkami koktajlowymi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, grubą sól koszerną, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Phyllo Z Wędzonym Mozzarellanem I Pomidorkami Koktajlowymi, Pizza Phyllo z wędzonym Mozzarellanem i pieczonymi pomidorkami Cherry, oraz Piadini z pomidorkami koktajlowymi i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć pomidory, oliwę oliwną, sól i oregano w średniej misce.Pomidory rozsypać na dużej obranej arkuszu; piec do miękkości i począćrollapse, o 22 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć z opakowania i pozostawić mieszaninę pomidorową do ostygnięcia. Utrzymuj temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3
Umieść stos arkuszy phyllo na powierzchni roboczej i przykryj folią, a następnie ręcznik kuchenny, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Posmaruj kolejną dużą obramowaną blachę do pieczenia roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Umieść blachę 1phyllo na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Pędzel lekko ze stopionym masłem i top z drugim arkuszem phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Pędzel z masłem i topz trzecim arkuszem; pędzel z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Posypać 1 łyżką parmezanu. Powtórz 3 razy w sumie 12 arkuszy Filo i 4 łyżki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
ParmezanParmezan
9
Posypać stackedphyllo arkuszy z tartej mozzarelli, pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy. Top withroasted tomatoes, pepper strips, and olives.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
10
Piec pizzę, aż phyllo jest chrupiące, 25 do 27minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Posypać 2 łyżeczki świeżego oreganoover, poluzować pizzę z arkusza dużą łopatką metalową i wsunąć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SzpatułkaSzpatułka
12
* Zwana również mozzarella affumicata; sprzedawana w niektórych sklepach z żywnością specjalistyczną i w cheeseshops. Jeśli jest niedostępny, użyj zwykłej (Nie świeżej)pełnotłustej mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
MlekoMleko
13
W porcji: 313 kalorii, 21 g tłuszczu,2 g błonnika
14
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn