Pizza Pesto

Pizza Pesto
Pizza Pesto wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz parmezan, ser romano, gotowe ciasto do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu, oraz Wycieczka po Chorwacji i "pizzan extra" (brukselka, orzech i Pesto Pizzan na pełnoziarnistej skórce) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć Ricotta i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Rozłóż pesto na gotowej do gotowania skorupie pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Posmarować pesto ricottą i parmezanem, a pomidory polać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
Ser RicottaSer Ricotta
SerSer
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Posypać parmezanem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
6
Piec przez 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn