Pizza Pepperoni

Pizza Pepperoni
Pizza Pepperoni wymaga około 17 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 17. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer pepperoni, gotową do użycia pieczoną pizzę, sos do pizzy classico i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pizza Pepperoni Pan, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia; spread z sosem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Sos Do PizzySos Do Pizzy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Top z serem i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SerSer
4
Piec 10 do 12 min. albo aż ser się roztopi i skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia0
Magazyn