Pizza Pepperoni

Pizza Pepperoni
Pizza Pepperoni wymaga około 17 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 17. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer pepperoni, gotową do użycia pieczoną pizzę, sos do pizzy classico i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, Pizza Pepperoni Pan, oraz Pepperoni Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia; spread z sosem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Top z serem i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SerSer
4
Piec 10 do 12 min. albo aż ser się roztopi i skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia0
Magazyn