Pizza Margherita
Pizza Margherita wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 45 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz podarte bazylia, oliwa z oliwek, podstawowe ciasto do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Spróbuj Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, Pizza Margherita, oraz Pizza Margherita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika w najniższym ustawieniu.
Umieść kamień do pizzy na najniższym stojaku piekarnika.
Rozgrzej kamień pizzy 30 minut przed pieczeniem pizzy.
Delikatnie posmaruj 1/2 łyżeczki oleju na podstawowe ciasto do pizzy. Pokrój plastry pomidora papierowym ręcznikiem. Ułóż ser na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala. Top z plasterkami pomidora. Wsuń ciasto na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako przewodnika.
Piec w 500 przez 9 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Skropić pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Posypać bazylią, solą i czarnym pieprzem.