Pizza cukinia-roni
Pizza cukinia-roni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 996 kalorii, 46g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grubą sól, przyprawy, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Mac-Daddi-Roni, Crock Pot Wołowina A Roni, oraz Ser Mac ' n ' hock-a-roni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Jeśli używasz słoiczki czerwonej papryki, bardzo dobrze je osuszyć i papryki osuszyć ręcznikami papierowymi.
Papryki umieścić w maszynce i pulsacyjnie zmielić na pastę.
Rozprowadzić pastę cienką warstwą na cienkiej skorupie skorupy. Wierzch pasty z cienkimi plastrami wędzonego świeżego sera mozzarella.
W małej miseczce umieścić bardzo cienko pokrojone krążki cukinii i połączyć z pozostałymi składnikami. Wyrzuć krążki dobrze, aby równomiernie pokryć przyprawami. Krążki cukinii będą miały smak podobny do pepperoni. Właśnie zrobiłeś zucchinironi!
Ułóż swoje plasterki cukinii wokół ciasta: tak mało lub tak dużo, jak chcesz, ale nie nakładają plasterki lub ciasto będzie mokry.
Piec bezpośrednio na stojaku piekarnika lub na rozgrzanej, perforowanej patelni do pizzy.
Piec 10 minut na środkowej półce nagrzanego piekarnika lub, aż ser będzie bąbelkowy i złoty, a krawędzie pizzy będą chrupiące.
Ciekawostki: jak upiec czerwoną paprykę: do pieczenia w piekarniku, rozgrzać brojlery do najwyższego ustawienia. Połowę czerwonej papryki i zerwać nasiona.
Połówki pieprzu, skórki do góry, umieścić na blasze z ciastkami. Papryka Broil aż skórki są całkowicie czarne. Pozostaw uchylone drzwi piekarnika, podczas gdy papryka piecze się, aby umożliwić ucieczkę pary.
Poczerniałą paprykę włożyć do dużego brązowego worka papierowego i szczelnie zamknąć.
Niech papryki stać 10 minut lub aż ostygnie wystarczająco do obsługi. Obrać skórki z miąższu czerwonej papryki i wyrzucić Skórki. Aby upiec paprykę na grillu na świeżym powietrzu, zostaw paprykę w całości i piecz przykrytą na dużym ogniu na kuchence gazowej lub w pobliżu węgli. Postępuj zgodnie z powyższą metodą, aby obrać.
Jeśli na rynku nie ma wędzonego świeżego sera mozzarella, możesz zastąpić 1 1/2 szklanki rozdrobnionej wędzonej Goudy (wydajność tarcia około 8 uncji sera).
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.