Pizza Bruschetta
Pizza Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.55 za porcję. To danie główne ma 502 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masę mozzarella, czosnek, ser fontina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać aktywne drożdże, można śledzić to danie główne z Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Bruschetta, Pizza Bruschetta Z Grilla, oraz Pizza Podwójna Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby polewa do pizzy: na małej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać czosnek i wymieszać, lekko smażyć przez około minutę, usuwając, zanim czosnek stanie się zbyt brązowy (może być złoty.)
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia.
Dodaj pomidory, balsamiczny, bazylia, i sól i pieprz do miski. Wrzucić do połączenia, następnie smak i dodać więcej bazylii w razie potrzeby, i więcej soli w razie potrzeby(nie przesolić, choć!) Przykryć i przechowywać w lodówce na godzinę lub dwie, jeśli masz czas.Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Rozwałkuj ciasto do pizzy tak cienkie, jak pójdzie i przenieś na naoliwioną blachę do pieczenia.
Skropić trochę oliwy z oliwek na ciasto i posmarować go palcami.
Posypać solą i pieprzem, a następnie rozprowadzić pesto na całej powierzchni.
Sery wymieszać i posypać.
Piec pizzę przez 12-15 minut, aż ciasto będzie złote, a polewa bąbelkowa.
Wyjąć z piekarnika i łyżką sałatki pomidorowo-Bazyliowej.
Pokroić w kwadraty i podawać!
Drożdże posypać 3/4 szklanki ciepłej (Nie letniej) wody.
Niech stanąć na kilka minutes.In mikser, Mąkę połączyć z solą. Mikser pracuje z małą prędkością (z uchwytem łopatkowym), skropić oliwą z oliwek, aż połączy się z mąką. Następnie wlać mieszaninę drożdżowo-wodną i wymieszać, aż się połączy, a ciasto połączy się w lepką masę.Zalać oddzielną miskę mieszającą lekką mżawką oliwy z oliwek i uformować ciasto w kulkę. Wrzucić do pokrycia ciasta w oliwie z oliwek, następnie przykryć miskę szczelnie folią i odstawić na 1 do 2 godzin, lub przechowywać w lodówce, aż będzie to potrzebne.Uwaga: najlepiej wyrobić ciasto z co najmniej 24-godzinnym wyprzedzeniem.