Piwo Z Pestek Dyni Kruche

Piwo Z Pestek Dyni Kruche
Piwo z pestek dyni kruche jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 40 porcjami. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. 117 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz mielony pieprz cayenne, olej roślinny, nasiona dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Piwo Z Pestek Dyni Kruche, Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, oraz Pestki Dyni Kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać nasiona dyni, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przelać do miski i wymieszać z cynamonem i pieprzem cayenne. Odstawić. Masło jellyroll patelni, i odstawić w pobliżu pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Połącz cukier i piwo w rondlu 2-quart na średnim ogniu. Mieszaj, aż mieszanina się zagotuje i cukier się rozpuści. Nadal gotować, często mieszając, aż temperatura mierzona termometrem cukierków osiągnie 300 stopni F (150 stopni C), około 40 minut. Gdy cukierek osiągnie odpowiednią temperaturę (twarde pęknięcie) będzie tworzyć kruche struny, gdy kapie do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Usuń cukierki z ognia i szybko wymieszaj pestki dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
5
Wlać cukierki ostrożnie do przygotowanej patelni jellyroll, aby utworzyć cienką warstwę; pozostawić do ostygnięcia. Rozbij cukierki na kawałki wielkości kęsa, gdy ostygnie. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn