Piwo Z Pestek Dyni Kruche
Piwo z pestek dyni kruche jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 40 porcjami. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. 117 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz mielony pieprz cayenne, olej roślinny, nasiona dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Piwo Z Pestek Dyni Kruche, Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, oraz Pestki Dyni Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać nasiona dyni, aż rumiane, o 10 protokół.
Przelać do miski i wymieszać z cynamonem i pieprzem cayenne. Odstawić. Masło jellyroll patelni, i odstawić w pobliżu pieca.
Połącz cukier i piwo w rondlu 2-quart na średnim ogniu. Mieszaj, aż mieszanina się zagotuje i cukier się rozpuści. Nadal gotować, często mieszając, aż temperatura mierzona termometrem cukierków osiągnie 300 stopni F (150 stopni C), około 40 minut. Gdy cukierek osiągnie odpowiednią temperaturę (twarde pęknięcie) będzie tworzyć kruche struny, gdy kapie do lodowatej wody.
Usuń cukierki z ognia i szybko wymieszaj pestki dyni.
Wlać cukierki ostrożnie do przygotowanej patelni jellyroll, aby utworzyć cienką warstwę; pozostawić do ostygnięcia. Rozbij cukierki na kawałki wielkości kęsa, gdy ostygnie. Przechowywać w szczelnym pojemniku.