Piwo korzenne sos BBQ
Przepis Root Beer sos BBQ jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę w proszku, płatki pieprzu, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 116 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedrogi sos do Dzień Ojca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Żeberka BBQ z sosem BBQ z piwa korzennego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem piwo korzenne, ketchup, sok pomarańczowy, sos Worcestershire, i melasa w rondlu. Przyprawić imbirem, papryką, chipotle w proszku, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i płatkami czerwonej papryki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce do tygodnia.