Piwo karmelizowane-Burgery z cebulą i boczkiem

Need a dairy free main course? Karmelizowane piwo-cebula i bekon hamburgery może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 52g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sałatę rzymską, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowane Burgery Cebulowo-Bekonowe, Burgery z bakłażana z piwem miodowym - szkliwione karmelizowaną szalotką, oraz Cheesy Beer Karmelizowany Dip Z Cebulą I Karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, ciepła 1 łyżka kapie bekon na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować około 15 minut, często mieszając, aż zmiękną.
Rezerwa 1/2 szklanki piwa. Pozostałe piwo wymieszać z cebulą.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty i płyn odparuje, o 30 minut. Super.
Tymczasem z grubsza posiekać 4 plastry ugotowanego boczku; odstawić. Połowę mieszanki cebuli posiekać; wymieszać z posiekanym boczkiem.
W średniej misce wymieszać posiekaną cebulę i mieszankę boczku z wołowiną.
Dodać sól i pieprz. Kształtuj mieszaninę wołowiny na 4 duże paszteciki, cieńsze w środku i grubsze na krawędziach, aby równomiernie gotować.
W 10-calowej patelni, ciepło Pozostałe kapie z bekonu na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 8 minut dla średnio rzadkich, 10 minut dla średnich, 12 minut dla średnich dobrze, obracając raz. Po obróceniu dodaj zarezerwowane 1/2 szklanki piwa do hamburgerów, a następnie top hamburgery z serem. Przykryć patelnię do topienia sera.
Umieść hamburgery na dnie bułki; top z liśćmi sałaty, plastrami pomidorów i pozostałą karmelizowaną cebulą.
Pozostałe 4 plastry boczku pokroić na pół; na każdym burgerze przeciąć 2 kawałki cebuli i przykryć wierzchem bułek.