Grillowany rekin Pitas to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 2132 kalorii. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, liście kolendry, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Pitas Z Rekina Z Grilla, Grillowane Pitas Portobello, oraz Grillowane Pitasy Z Indyka.
Instrukcje
1
W blenderze przecier chipolte, chili w proszku, oregano, sól, Skórka z limonki i oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieść rybę w zamykanej plastikowej torbie lub naczyniu do pieczenia.Używam naczyń do marynowania, aby ograniczyć używanie plastikowych toreb. Staram się być trochę zielony LOL
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Wlać mieszaninę chipolte na rybę i umieścić je w lodówce do marynowania przez 1 godzinę.Rozgrzej grilla do temperatury 191° / 190C. posmaruj grilla i gotuj rybę 3-4 na stronę lub do lekko zwęglonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij rekina z grilla i pozostaw 5 minut.Rybę pokroić w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rekin
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podawać w pita z szalotki, rzodkiewki i mięty Recado.Miętowe Recado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Kombinacja 2
6
Połącz cebulę, liście mięty i liście kolendry w misce lub puree w robocie kuchennym.