Pistachio Cranberry Biscotti

Pistachio Cranberry Biscotti
Pistachio Cranberry Biscotti może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 122 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 23 centy za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Żurawina Pistacja Biscotti, Żurawinowo-pistacjowe biszkopty, oraz Żurawina Pistacja Biscotti podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żurawinę w małej misce; posyp sokiem pomarańczowym. W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do śmietany. Wymieszać z pistacjami i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Żurawinę odsączyć, wymieszać z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CiastoCiasto
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni ciasto podzielić na trzecie. Na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym uformuj każdą porcję na 12 cali. x 2 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć na deskę do krojenia; ząbkowanym nożem pokroić każdy bochenek na 20 plasterków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Ułóż ściętą stronę na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec przez 12-15 minut lub do twardości, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
11
W przypadku lukru, połączyć cukier cukierniczy i skórkę z cytryny w małej misce; wymieszać tyle mleka, aby uzyskać pożądaną mżawą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Mżawka na biscotti. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn