Pistachio Cranberry Biscotti
Pistachio Cranberry Biscotti może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 122 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 23 centy za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Żurawina Pistacja Biscotti, Żurawinowo-pistacjowe biszkopty, oraz Żurawina Pistacja Biscotti podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żurawinę w małej misce; posyp sokiem pomarańczowym. W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do śmietany. Wymieszać z pistacjami i skórką z cytryny.
Żurawinę odsączyć, wymieszać z ciastem.
Na lekko posypanej mąką powierzchni ciasto podzielić na trzecie. Na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym uformuj każdą porcję na 12 cali. x 2 po. prostokąt.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 5 minut.
Przełożyć na deskę do krojenia; ząbkowanym nożem pokroić każdy bochenek na 20 plasterków.
Ułóż ściętą stronę na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec przez 12-15 minut lub do twardości, obracając raz.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
W przypadku lukru, połączyć cukier cukierniczy i skórkę z cytryny w małej misce; wymieszać tyle mleka, aby uzyskać pożądaną mżawą konsystencję.
Mżawka na biscotti. Przechowywać w szczelnym pojemniku.