Pissaladiere-kawałek Francji

Pissaladiere-kawałek Francji
Need a dairy free main course? Pissaladiere-kawałek Francji może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 714 kalorii, 53g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz filety anchois, pissaladiere, dwa w szarym, który jest Londyn w listopadzie, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przystawka Do Sera Brie (Francja), Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Sobolowe (Francja), oraz Spowiedź # 76: marzę o Francji ... dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 220C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozwałkuj ciasto francuskie zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie wystarczająco duże, aby wyłożyć ciasto. Ułóż naczynie z ciastem i nakłuj podstawę widelcem, aby nie podniosła się. Wyłożyć ciasto papierem do pieczenia i wypełnić fasolą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
3
Piec 10-15 minut, następnie wyjąć z piekarnika i wyjąć papier i fasolę (uważaj, że będą gorące!). w międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni i dodać cebulę i czosnek. Sztuką jest gotować je długo i powoli, tak aby zmiękczyć i osłodzić, ale nie brązowy. Uzbrój się w cierpliwość i wymieszaj dużo trwa to około 30 minut! Po pierwszych 15 minutach dodaj pomidora, aby smaki mogły się stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Dodać tymianek pod koniec procesu gotowania i doprawić pieprzem i solą w razie potrzeby (ale pamiętaj, że oliwki i anchois doda dużo soli do ostatecznego naczynia).Gdy mieszanka cebuli jest bardzo miękka, wyjąć z ognia i rozprowadzić na wstępnie upieczoną skórkę z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Każdy filet sardeli przeciąć na pół wzdłuż i użyć pasków, aby utworzyć kratowy wzór na cebuli. Udekoruj każdy diament z wzoru kratki czarną oliwką. W razie potrzeby zmielić więcej pieprzu na tarcie, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 190C i piec około 15 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podawać ze świeżą zieloną sałatką, wytrawnym winem różanym i pięknym słonecznym popołudniem.Więcej pyszności dla ciebie!Awokado & szynka parmeńska jajka po benedyktyńsku z nieustraszonym holenderskim
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Wino RóżaneWino Różane
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
7
Frittata z zielenią wiosenną i gorgonzolą
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
ZieloniZieloni
8
EoMEoTE # 6: chwiejne wejście Upulie
9
Kelner, ser, ser i więcej sera w mojej terrine!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn