Pisco Punch Yusho
Poncz Pisco YUSHO może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na $39.93 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 7272 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, sok z cytryny, ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Punch Pisco, Punch Pisco, oraz Poncz Ananasowy Pisco.
Instrukcje
Aby przygotować zaparzoną zieloną herbatę, zaparz luźne liście herbaty, kokos i ananas wrzątkiem.
Niech strome i chłodne, a następnie odcedzić ciał stałych.
Aby zrobić syrop, doprowadzić wodę do wrzenia i dodać gumę arabską do nawodnienia.
Ubijać stale, aż wszystko się rozpuści i woda będzie mleczna. Rozbij ananasa na małe kawałki i umieść w dużym pojemniku. Smash umeboshi i dodać do pojemnika.
Dodać cukier do mieszaniny wody, ubijać, aż wszystko się rozpuści i doprowadzić do wrzenia. Dusić 8 minut.
Wyjąć Syrop z ognia, a następnie zalać ananasem i umeboshi. Schłodzić, przykryć i maceratować przez 24 godziny. Filtr i uszczelka.
Aby zrobić koktajl, połącz pisco, naparowaną herbatę, syrop gomme i sok z cytryny w Boston shaker z lodem i wstrząśnij mocno przez 20 sekund. Wrzuć całą zawartość shakera do dużego kieliszka.