Pinwheels Cynamonowo-Cukrowe
Cynamonowo-cukrowe Wiatraczki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 104 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odebrać masło, mleko, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Brown Sugar Pinwheels, Pinwheels Cynamonowe, oraz Pinwheels Cynamonowo-Żurawinowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Arkusz cookie linii z pergaminem papieru. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i 1/2 szklanki mleka, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick mix; roll w Bisquick mix do pokrycia. Zagnieść 5 razy.
Naciśnij lub rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 11x8 cali.
Ciasto rozprowadzić z 1 łyżką zmiękczonego masła. W małej misce wymieszać cukier granulowany, cynamon, orzechy włoskie i porzeczki; posypać wierzchem ciasta; lekko docisnąć. Zaczynając od 11-calowej strony, zwinąć ciasto szczelnie; zamknąć krawędź.
Pokroić w plastry 3/4 cala.
Umieść plasterki na arkuszu ciastek.
Kromki posmarować 1 łyżką roztopionego masła.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie; cool 10 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki glazury, dodając mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż glazura będzie wystarczająco cienka, aby mżeć.
Mżawka glazury na ciepłych wiatraczkach.