Pinkish Deviled Eggs
Przepis Pinkish Deviled Eggs jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 100 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz ikrę dorsza, jajka, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Owinąć ikrę z dorsza lekko naoliwioną folią aluminiową.
Umieść jajka w rondlu i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć jajka. Doprowadzić go do wrzenia, przykryć, a następnie zdjąć z ognia. Odstawić na 12 minut.
Odcedzić i zalać zimną wodą jajka, aby je schłodzić.
Wyjąć skorupki i pokroić jajka na pół wzdłuż.
Żółtka umieścić w misce i wymieszać z gotowaną ikrą dorsza i masłem. Doprawić do smaku solą. Łyżka mieszaniny żółtka na połówki białka jaja.
Na wierzch posypać mieloną natką pietruszki i podawać.